İSTANBUL / MALTEPE - Emine-İbrahim Pekin Ortaokulu

Eyl

Yeni Eğitim Öğretim yılına Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Meliha Özge Acar rehberliğinde okulumuz resim takımının hazırlamış olduğu karma resim sergisiyle başladık. Emeği geçen öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz öğrencilerinin yapmış oldukları resimlerden oluşan resim sergimizi 14.09.2022 tarihinde beğeninize sunuyoruz. Okulumuz öğrencilerini tebrik eder; Görsel Sanatlar Dersi Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.İyi seyirler dileriz.

May

Sancaktepe spor salonunda  yapılan Yıldızlar İstanbul Judo Şampiyonasında yarışan Emine İbrahim Pekin Ortaokulu öğrencileri Feyzanur Gündoğdu 2, Azra Güney 3, Arda Güney 3 madalya alarak 13-15 Mayıs tarihleride yapılacak Türkiye Judo Şampiyosında yarışma hakkı kazandı. Öğrencilerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz.

May

Nis

Okul Kız Basketbol takımımızda ve Fenerbahçe Kulübü alt yapısında oynayan öğrencimiz Nehir Odabaşı U14  milli takımına seçilmiştir, öğrencimizi kutluyor. Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmeni Mine YENERER'e ve Ailesine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Türk milletinin varlığını tekrar ispatladığı ve "Çanakkale Geçilmez" dediği gün, tüm Türkiye'de olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı. Yapılan tören, saygı duruşu ve akabinde hep birlikte söylenen İstiklal Marşı'yla başladı. Müdür Yardımcımız Saim BAŞ'ın konuşmasıyla devam eden tören; konuşmalar, şiirler ve video gösterisiyle sürdü.Törenimiz muhteşem oratoryo ile sona erdi.

Mrt

Orman yangınlarıyla mücadele eden ormancıların hikayesinin Çanakkale Savaşı'ndaki kahramanlıklarla paralel şekilde anlatıldığı ve 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümde 81 ilde gösterime giren film, öğrencilerimizden büyük beğeni topladı.

Mrt

İstiklal Marşının Kabulünün 101.yıl dönümü münasebetiyle  Konferans Salonumuzda  ''12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma Programı'' düzenlendi.

Mrt

Maltepe Okul Sporları Basketbol Yıldız Kızlar Kategorisinde Kız Takımımız Şampiyon Oldu.

Mrt

Yıldız Kızlar Basketbol Takımımız ilk maçında galibiyet kazandı. Mine Hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 4 Mart Cuma Günü  deprem tatbikatı gerçekleştirildi. 81 ilde eş zamanlı yapılan tatbikatta, öğrencilere deprem sırasında nasıl davranmaları gerektiği , binayı boşaltma düzeni hakkında bilgi verildi.

Şbt

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Bedriye ÇAKIR tarafından, okulumuzda görev yapan Öğretmenlere ve İdarecilere iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

Şbt

Veli akademileri kapsamında okulumuzda düzenlenecek  seminerin konusu Okuma Kültürü. Seminer Eğitimci Yazar Dilek ERMİŞ tarafından online yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımını bekleriyoruz.